Kılcal Damar Tedavisi

Lazer ile Kılcal Damar Tedavisi Nasıl Etki Eder ?

Lazer ışığı damar içindeki hemoglobin tarafından emilir. Damarın içinde belli bir ısıya ulaşarak damarı koagüle eder. İşlevsiz hale gelen damar ilgili hücresel mekanizmalarla sindirilir.

Lazerle Kılcal Damar Tedavisi

Lazer ile Kılcal Damar Tedavisi Ağrılı mıdır ?

Günümüzde son çıkan lazer teknolojileri sayesinde eskiye oranla daha az ağrı hissedilmektedir. Buna rağmen ağrı eşiği düşük kişilerde anestezik krem ve ağrı kesiciler kullanılabilir. Ağrıyı azaltmanın diğer bir yolu ise soğutmadır. Soğutma, başlıkta veya dışardan soğutma şeklinde olabilir.

Lazer ile Damar Tedavisi Yan Etkileri Nelerdir?

İşlemin yapıldığı yerde ağrı hissi yaşanabilmesi olağan bir durumdur. Bu durumun geçmesi uzun zaman almayacağı gibi yanma riski oluşturmamaktadır. Uygulama bölgelerinde oluşabilecek kabarıklıklar birkaç günde düzelmektedir.

Yüz Kılcal Damarları da Lazer ile Tedavi Edilebiliyor mu? Bacak Dışında Tedavi Edilebilecek Diğer Bölgeler Nerelerdir ?

Etkili dalga boyları ve enerji parametreleri ile tüm vücut bölgeleri tedavi edilebilir. Yüz bölgesinde bulunan kılcal damar tedavileri genellikle 1-2 seansta sonuç vermektedir.

Lazer ile Kılcal Damar Tedavilerinin Zararları Var mıdır? Güvenli midir ?

Lazer, istenmeyen damar içinde emilip çevre dokuda herhangi bir zarar oluşturmadan etki eder. İşlem sonrasında uygulama yapılan yerde kabarıklıklar ve hafif ödem görülebilir. Genel olarak yarım gün içerisinde iyileşme görülür.

İşlem sonrasında güneş koruyucu kullanılması ve bir hafta süre ile güneşlenilmemesi önerilir. Kullanılan sistem ve deneyimle ilişkili olarak yan etki riski oluşturur. Lazerle kılcal damar tedavilerinde en önemli risk tüm lazer tedavilerinde olduğu gibi yanık ve leke riskidir.

Ümit Mahallesi Ankaralılar Caddesi No: 2 Kat: 7 Daire: 7 Nokta Ankara ŞA-RA Binası Çankaya / ANKARA
Güncel

Seboreik Dermatit

Seboreik Dermatit Nedir? Seboreik dermatit toplum genelinde yaygın olarak gözlemlenen bulaşıcı özelliği…