2022 Saç Ekimi Fiyatları Ankara

Saç Ekimi Fiyatları 2024 Ankara

Saç Ekimi fiyatları 2024 yılında yine klinikler arasında değişkenlik gösterecektir. Fiyattan daha önemli olan öncelikle saç ekimine uygun olup olmadığınız ve işlem yapıldıktan sonra nasıl bir sonuçla karşılaşacağınızdır. Saç ekimine uygun olmayan adaylar sonuç eskisinden de kötü olabilir. Uygun aday mısınız? Saç Ekimi Ankara kliniğimizden randevu alarak Dermatologlarımız ile görüşebilirsiniz.

Klinikler saç ekim fiyatlarını belirlenirken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundururlar:

  • İşlemin kimin tarafından yapılacağı; İşlemin sonucunu belirleyecek ve hasta için güvenlik gerektiren aşamalarının doktor tarafından gerçekleştirilmesini tanımlar. Doktorlar arasında aşağıdaki özelliklere göre saç ekim fiyatları değişkenlik gösterir.
  • Saç nakli alanında uzman mı; Dermatoloji, Plastik cerrahi uzmanları veya saç cerrahisi alanında uzmanlaşmış Doktorların saç ekim fiyatları farklılık gösterir.
  • Doktorun deneyimi; Amerikan saç cerrahi birliği 500 ve daha fazla saç cerrahisi gerçekleştirmiş hekimleri saç ekimi konusunda deneyimli hekim olarak tanımlar. Doktorun saç ekim sonuçları açısından oluşturduğu hasta memnuniyeti
  • Doktorun saç ekimi konusunda bilimsel çalışmaları var mı; saç cerrahisi alanında tanınırlığı ve bilimsel makalelere katkısı önemli bir kriterdir. (Google scholar ve Pubmed aracılığı ile yayınlarına bakabilirsiniz)
  • İşleme katılacak olan saç ekim teknisyenlerinin deneyimi ve işleme kaç kişinin katılacağı. Sağlıklı bir saç ekim işleminde saç ekim takımı en az 4 kişiden oluşmalıdır.
  • İşlemin nerede gerçekleştirileceği saç ekim fiyatını belirleyen diğer bir faktördür. Sertifikalı merkezlerde sadece saç ekiminin yapıldığı uygun olarak belirlenmiş cerrahi oda olması gerekir.
  • İşlem esnasında kullanılan cerrahi aletler, ilaç ve sarf malzemeleri işlemin sonucuna etki eder. Uygun ilaç ve cerrahi aletlerin bir maliyeti vardır ve saç ekim fiyatlarına etki eder.
  • Bazı klinikler saç ekim fiyatlarını alınacak saç kökü sayısı üzerinden değerlendirebilir, bir kısmı standart fiyat uygular. Saç kökü sayısı size söylenen ile sınırlı kalacağından operasyonun fiyatının olması daha mantıklı olacaktır. Kök sayısının çok olması operasyonun doğru yapıldığı anlamına gelmez.

Yukarıdaki kriterler ışığında saç ekiminin hangi endikasyon için yapıldığına göre fiyatlar değişkenlik gösterir. Aşağıda fikir edinmeniz için başlıklar göreceksiniz.

Erkeklerde Saç Ekimi Fiyatları

Erkek hastalar için genellikle 3000-3500 saç adası ideal sayıdır. Çok az dökülmesi olan ve sadece saç çizgisi düzeltilecek hastalarda bu sayı açık alanın büyüklüğüne göre 1500-2000 civarında olabilir. Verici alanı yetersiz hastalarda sayı 2000 saç adasına kadar düşebilir ve bu durumda operasyon süresi nispeten kısalacağı için daha düşük saç ekim fiyatı oluşturulabilir.

Kadınlarda Saç Ekimi Fiyatları

Kadınlarda saç ekimi özellik arz eder. Diğer tüm saç ekimlerinden daha özel bir deneyim gerektirir. Aslında saç ekim işlemine uygun kadın hastanın belirlenmesi ciddi bir dermatoloji ve saç hastalıkları deneyimi gerektirir. Kadınlarda saç ekim fiyatının daha yüksek olması bu yüzdendir. Saç kökü sayısından bağımsız olarak standart ekim fiyatı uygulanır.

Sakal Ekim Fiyatları

Sakal ekimi daha önceden deneyimi olmayan klinikler için oldukça zor olacaktır ve hastanın istenmeyen sonuçlarla karşılaşma ihtimali vardır. Genellikle standart fiyat belirlenir.

Kaş Ekimi Fiyatları

Kaş ekimi yine deneyim gerektiren önemli bir saç ekim endikasyonudur. Saç kökü sayısından bağımsız olarak standart ekim ücreti uygulanır. Kliniğimizde kaş ekimlerinde DHI olarak bilinen ve kalem ekimi olarak da adlandırılan yöntemle yapmayı tercih ediyoruz.

Bıyık Ekimi Fiyatları

Genelikle yapısal seyreklik veya yanık vs. sebepler ile oluşan izler ve sıkılaştırma amacı ile talep edilir. Saç kökü sayısından bağımsız olarak standart ekim fiyatı uygulanır.

Pubik Bölge Saç Ekim Fiyatları

Pubik bölgede kılsızlık veya yanık kaza veya dermatolojik rahatsızlıklara bağlı gelişen durumlar için saç ekimi bir seçenek olabilir. Ücretler saç kökü sayısına göre değil standart olarak belirlenir.

Skarlı Saç Dökülmelerinde Saç Ekim Fiyatları

Skarın büyüklüğüne göre değişkenlik gösterir. Saç ekiminden önce eksizyon yapılıp yapılmayacağına göre fiyat değişebilir. Primer skarlı alopesilerde saç ekimi öncesi mutlaka dermatoloji uzmanın görüşü alınmalıdır. Bazı hastalarda bir test seansı yapmak gerekebilir.

Yara izinin büyüklüğüne göre ücret değişkenlik gösterir.

Saç ekim işlemi sonrasında kullanılması gereken ilaçlar genellikle işlemi gerçekleştiren klinikler tarafından sağlanır. Maliyet üzerinde bir etkisi vardır. İlaçlar genellikle antibiyotik, spreyler, şampuan, antihistaminikler ve ağrı kesicileri içerir.

Ümit Mahallesi Ankaralılar Caddesi No: 2 Kat: 7 Daire: 7 Nokta Ankara ŞA-RA Binası Çankaya / ANKARA

Aşırı Terleme ve Tedavi Yöntemleri

Aşırı terleme, normal terlemeye oranla vücudun atması gerekenden çok daha fazla sıvıyı dışarı atması rahatsızlığıdır. Vücutta en çok aşırı terlemeyle…

Kavitasyon ile Bölgesel Zayıflama

Kavitasyon ile Bölgesel Zayıflama, Bölgesel incelme ve Selülit tedavisi  Beslenme alışkanlıklarının düzeltilmesi, yağ yakıcı diyetler ve egzersiz, bazı durumlarda bölgesel…

Burun Estetiğinde Ameliyat mı Dolgu mu?

Bu sorunun cevabını hastanın kendi kendine yanıtlaması mümkün değildir. Konu ile ilgili doktorun ayrıntılı muayenesi sonucunda burnun anatomik yapısına bakılarak…